Journal of Thai Food Culture (วารสารวัฒนธรรมอาหารไทย)
Isan Cuisine | ||
มณีรัตน์ จันทนะผะลิน | ||
Page: 1 - 7 | ||
[PDF] | ||
Development of Instant Streamed Rice Dumpling Flour | ||
วราภรณ์ วิทยาภรณ์;วีระพงศ์ วิรุฬห์ธนกฤษณ์ | ||
Page: 8 - 27 | ||
[PDF] | ||
Development of Northern Thai Sausage Mixed with Konjac and Rice Bran Oil | ||
เขมินท์ มีบุญ;ทินกร ศิริธร;จันทร์จนา ศิริพันธ์วัฒนา | ||
Page: 27 - 37 | ||
[PDF] | ||
A packaging development approach to add value to local foods in Pattaya City of Chon Buri Province | ||
สุวรรณา พิชัยยงค์วงศ์ดี;นุจิรา รัศมีไพบูลย์;สายบังอร ปานพรหม | ||
Page: 38 - 49 | ||
[PDF] | ||
The Substitution of Wheat Flour with Red Jasmine Rice Flour in Savory Crispy Snack (Krob Khem) | ||
ธนัชชา ไสยพันธ์;ณิชา ตันติเอมอร;ธีรนุช ฉายศิริโชติ | ||
Page: 50 - 62 | ||
[PDF] | ||
“Ma-kwean” Mala of Thailand, Similar but Different | ||
ยุธยา อยู่เย็น;นงนุช อุตคุด;ธนากร บุญกล่า;ณัฐณิชา มีงาม | ||
Page: 63 - 72 | ||
[PDF] | ||
เรื่องเล่ากับข้าวไทย | ||
วราภรณ์ วิทยาภรณ์ | ||
Page: 73 - 74 | ||
[PDF] | ||